|
| |
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
 |
Pią Maj 11, 2007 9:06 am |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

Dołączył: 21 Wrz 2005 Dni na forum: 1812 Posty: 347 Skąd: Szczecin, Poznań, Powidz
|
| Temat postu: Kurs fotografii i wideo filmowania |
|
|
Są chętni? Termin nieznany ale ciekawi mnie czy jesteście zainteresowani tym by wasze kadry były chodź troszkę lepsze A w prosty sposób można to zmienić A przy okazji powymieniać się doświadczeniami. _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Pon Maj 14, 2007 7:58 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Robert N

|
| Temat postu: Re: Kurs fotografii i wideo filmowania |
|
|
| Piotr napisał: | | Są chętni? Termin nieznany ale ciekawi mnie czy jesteście zainteresowani |
No masz! "Chętny" to moje drugie imię . Mizeria sprzętowa to jedno, ale brak elementarnych umiejętności to wstyd . Rób Pan kursik Panie Piotrze bo miesiące wakacyjne za pasem i trzeba uwiecznić w kadrze parę syren . |
|
| |
|
|
 |
Czw Maj 17, 2007 11:51 am |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

Dołączył: 21 Wrz 2005 Dni na forum: 1812 Posty: 347 Skąd: Szczecin, Poznań, Powidz
|
|
|
Igor ...zróbta w Centrum liste chętnych i określimy termin  _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Wto Cze 12, 2007 5:18 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

|
| Temat postu: |
|
|
Przygotujcie swoje zdjęcia. Zabierzcie sprzęt. Pierwsze spotkanie jeszcze w tym tygodniu. _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Sro Cze 13, 2007 5:05 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Robert N

|
| Temat postu: zaczynajmy zatem |
|
|
ale jeśli w tym tygodniu to będę miał kłopot. Przyszły jest generalnie ok
pzdr |
|
| |
|
|
 |
Pią Cze 22, 2007 1:11 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
andrzej
Dołączył: 22 Cze 2007 Dni na forum: 1173 Posty: 1 Skąd: Szczecin
|
|
|
własnie kończę OWD, potem Advance, już nawet zainwestowałem w sprzęt foto (malusi ale wystarczy ), więc też byłbym chętny jak terminy pozwolą  |
|
| |
|
|
 |
Wto Lip 17, 2007 9:19 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

|
| Temat postu: Zawsze od czegoś warto zacząć |
|
|
Postaram się na każdy wyjazd zabierać sprzęt i jakies materiały szkoleniowe dla fotografów i video filmowców. Zawsze jest sporo czasu by przysiąść na godzinke i troszke podreperować "warsztat". _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Wto Paź 30, 2007 4:04 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Margo
Dołączył: 12 Kwi 2006 Dni na forum: 1609 Posty: 2 Skąd: Szczecin
|
|
|
Są chętni? i .... zawsze warto od czegoś zacząć....
chyba dwa najlepsze cytaty ...
tylko jak ??? ja kompletnie nie mam pojęcia ...- nawet nie wiem jak mam ubrać aparat w skafander .... błagam o pomoc !!!  |
|
| |
|
|
 |
Czw Lis 01, 2007 11:14 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

|
|
|
Twoje problemy możesz uważać za rozwiązane. Poczekaj tylko aż wróci Gosia z Egiptu. Ona Ci wszystko powie. A Igor w Centrum też z miłą chęcią coś Ci podpowie Odwiedź go. Ja niestety przynajmniej na razie jestem poza zasięgiem. _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Czw Lis 08, 2007 10:00 am |
 |
Autor |
Wiadomość |
Gosienka
|
|
|
Melduje się po powrocie i służę pomocą  |
|
| |
|
|
 |
Czw Lis 08, 2007 5:21 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

|
|
|
Meldunek przyjęty Spocznij  _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Nie Lut 24, 2008 9:28 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

|
| Temat postu: A pro po kursów :) |
|
|
Powinno być w dziale humor ale co tam
- Zdzichu, dlaczego jak Heniekj fotografuje swoją żonę, to ona wychodzi na zdjęciach jak Angelina Jolie, a ja jak, jak... Buuuueeee!
- Dlaczego, dlaczego... Krysia, bo Heniek skończył Wydział Operatorski Łódzkiej Filmówki, a ja eksternistyczny Kurs Technika Kryminalistyki. _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Czw Cze 17, 2010 10:38 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

|
|
|
Pierwszy kurs rozpoczęty.
Podstawy fotografii i obróbki cyfrowej.
Dodatkowo praktyki w telewizji.
Szkoda że jest tylko jeden kursant  _________________ Grande azul |
|
| |
|
|
 |
Nie Lip 11, 2010 3:44 pm |
 |
Autor |
Wiadomość |
Dorota Piskorska

|
|
|
Jeden ale za to jaki zachwycony
Piotruś wielkie dzięki
Majka szczęśliwa , no i jakie super fotki podesłała . Z praktyk z TVN do
TVP Szczecin przeskoczyła , a później, to już tylko do Dublina .
Z takimi umiejętnościami pewną stopą próg uniwersytetu przekroczy , dzięki Tobie oczywiście
Może i ja na małe szkolonko, do Ciebie się wybiorę
pozdrawiamy z Gran Canarii
Dorota |
|
| |
|
|
 |
Wto Lip 13, 2010 10:08 am |
 |
Autor |
Wiadomość |
Piotr

|
|
|
Dorcia wal jak w dym! Pozdrów Majkę i powiedz jej że już za nią tęsknimy z Anią! Przyzwyczailiśmy się do niej  _________________ Grande azul |
|
| |
|
|